Profielen

Jouw filmmaatjes

Zij staan voor je klaar

Onderstaande U&ME-professionals zijn vakmensen met een gemeenschappelijke interesse: Mensen zoals jij!

Want mensen inspireren, motiveren en wekken vertrouwen. Zij kunnen een gevoel tot leven brengen, passie overdragen.
Oprechte verhalen vertellen. Uit het hoofd én uit het hart.

Welk verhaal wil jij vertellen, welke boodschap wil je vastleggen?
Wat drijft jou? In je leven, je werk, je passie?


portret Ernst

Ernst Ellerman

Journalist/Filmmaker

Initiatiefnemer van U&ME-Films is Ernst Ellerman, sinds 1986 actief als journalist en filmmaker. Hij ontwikkelde en produceerde vele filmproducties voor overheid, bedrijfsleven, onderwijs, musea en diverse omroepen.

Na ruim 30 jaar te hebben gewerkt in de communicatiebranche vond hij het tijd om de bakens te verzetten. Via U&ME-Films wil hij zijn ervaring laagdrempelig inzetten om mensen te helpen die een persoonlijk verhaal willen verfilmen.

portret Dietert

Dietert Bleijs

Filmmaker

Dietert is allround filmman, gespecialiseerd in montagetechniek en nieuwe media. Wil je interactieve componenten toevoegen aan je film in combinatie met een functionele website? Dietert praat je graag bij.

Ook de filmcamera kent geen geheimen voor deze alleskunner. Hij geeft met veel plezier gastlessen aan multimediastudenten. En staat te popelen om ook jou wat fijne kneepjes van het filmvak bij te brengen.

portet Nordwin

Nordwin Alberts

Filmmaker

Nordwin Alberts is een veelzijdig fotograaf/filmer en won door de jaren heen diverse vakprijzen. Oprecht geïnteresseerd in mensen en hun beweegredenen wil hij zijn kennis en ervaring graag delen met mensen zoals jij.

Een vriendelijke vakman met meer dan 30 jaar internationale productie-ervaring. Met oog voor beeldcompositie, montage en vormgeving. En met een luisterend oor om jouw filmwensen zo goed mogelijk te realiseren.

©2020
Binnen U&ME-films werken ervaren filmmakers met jou samen om jouw film te realiseren.